Een milonga is een gelegenheid speciaal voor dansers, waarbij gedanst wordt op muziek van een DJ. Speciaal voor de Nederlandse en internationale gasten die ook komen om te dansen.

DJ Katerina:

Ik dans tango sinds 2012 en speel sinds 2014 als TDJ – op lokale milongas en internationale evenementen in Oekraïne, Turkije, Nederland, Cyprus, Litouwen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Polen, Duitsland.
Tango is voor mij een zoektocht gedreven door diepe gevoelens, een zoektocht om muziek en dans op elkaar af te stemmen, een manier om verbindingen op te bouwen tussen partners en de ronda.
Mijn motto als danser is “Als de muziek me niet beweegt, beweeg ik niet”, dus als DJ streef ik er altijd naar om de dansvloer te laten branden met perfecte tanda’s die emoties losmaken en de chemie tussen partners doen ontbranden.
De belangrijkste kwaliteiten van een DJ zijn volgens mij toewijding aan de tango, liefde en respect voor het erfgoed van de tangomuziek, goede kennis van het muzikale materiaal en een enorm verlangen om vreugde en plezier te geven aan mensen die de tango komen dansen.
Ik geloof dat het de dansvloer is die de keuzes van de DJ dicteert, en niet andersom. Daarom programmeer ik mijn muziek niet voorafgaand aan het evenement, noch probeer ik de dansers “op te voeden” of “uit te dagen”. Mijn enige doel is de best dansbare muziek en een overvloed aan energie op de vloer te brengen. Niets kan mij meer plezier geven dan een vloer vol mensen die een goede tijd hebben van de eerste tot de laatste tanda, zonder enige uitzondering.
Wat kunt u verwachten? Traditionele tangomuziek, meestal gericht op de Gouden Eeuw (eind jaren 30 en 40), met af en toe een afwijking voor vroegere of latere periodes.