Hoofdlocatie: Leerhotel Het Klooster – Amersfoort.

We hebben dit jaar een bijzondere locatie gekozen voor het festival. Midden in het bos en op korte afstand van het middeleeuwse centrum van Amersfoort. Het klooster wordt in 1952 gesticht onder architectuur van Jos Schijvens. Onder andere Paus Johannes Paulus de 2e was er te gast. In de loop van de jaren wordt het diverse keren uitgebreid. In 1996 werd het als klooster opgeheven. In 2007 werd het complex geplaatst in de Top 100 Wederopbouwarchitectuur en in 2010 volgde de klassering als rijksmonument. Op dit moment worden er in het klooster studenten opgeleid tot de gastheren en -vrouwen van de toekomst. Een perfecte locatie om ons thema van dit jaar: ‘de nieuwe generatie’ concreet vorm te geven.

De binnentuin van Leerhotel Het Klooster

Poppodium Fluor – Amersfoort

Tango in een poppodium. Een uitdaging die we graag aangaan. Omdat we het belangrijk vinden om een nieuwe generatie te interesseren voor de Argentijnse Tango. Als onderdeel van het festival organiseren we samen met Fluor een avond die in het teken staat van de moderne tango en de cross-overs met andere muziekstijlen.

Poppodium Fluor

Hotels in de omgeving

Op loopafstand van onze hoofdlocatie vind je 2 hotels:

  • Berghotel Amersfoort (4-sterren)
  • Fletcher Hotel Amersfoortn (3-sterren)

In Leerhotel het Klooster hebben we de beschikking over 16 hotelkamers. Een deel van de kamers wordt gebruikt door muzikanten / organisatie. Er zijn nog enkele kamers over. De standaardkamers kosten 115 euro per nacht. De Luxe kamers kosten 145 euro per nacht. Beide prijzen is voor 2 personen en inclusief ontbijt. Wil je in het Leerhotel overnachten? Stuur ons dan even een bericht.